Искри прехвърчаха между Григор Димитров и Тихомир Иванов в Рио

Поне да поздравяваше съотборниците си, скочи лекоатлетът от Плевен

Напрежение между родни олимпийци предизвика сериозен отзвук из родните медии на старта на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Лекоатлетът Тихомир Иванов изрази публично разочарованието си от отношението на Григор Димитров към останалите родни спортисти. "Поне да поздравяваше съотборниците си нямаше да е лошо, а не да ни подминаваш“, написа плевенчанинът под снимка на Гришо в социалните мрежи.

Реакцията на състезателя ни в скока на височина предизвика бурна вълна от коментари.

"Сигурно щото не ви познава, да го бяхте поздравили вие, а? А и ако точно това е което ви вълнува толкова, явно сте отишли до Рио на екскурзия ...", пише по-долу почитателка на Димитров.

В отговор се намесва друг потребител с любезна забележка към неуместния коментар: "по обрано и възпитано, моля.Не е симпатично да говорите по този неуважителен начин с Български олимпиец.Наясно ли сте със ситуацията?Моля, в навечерието на олимпийските игри престанете с интригите. Коя сте Вие?"

Следва отговор от напористата фенка: "Като не искате интриги, обяснете на този олимпиец, че му плащаме, за да се състезава, а не да злобее из социалните мрежи!.." "нима и Вие плащате? Работите в чужбина и живеете в Испания! Да, плащате, но за Рафа и Гарбине:))"... завършва полемиката.

Всичко най-интересно за българите в Рио четете ТУК