Катастрофално начало за Спартак във Втора лига

Септември прониза четири пъти вратата на плевенчани

Катастрофално начало за Спартак във Втора лига. Плевенчани загубиха с 0:4 от Септември (София) на стадион "Плевен" в среща от 1 кръг на кампанията.

Мачът започна с минута мълчание в памет на Траян Дянков. Точно десетина минути бяха нужни на "септемврийци" да се приспособят към двубоя, като през това време спартаклии пропуснаха три отлични възможности за гол.

Начало на убедителната победа за възпитаниците на Николай Митов бе дадена от юношата на клуба - Иван Тилев, който откри резултата в 20-ата минута в своя официален дебют в мъжкия футбол, информират от клубния сайт на столичани. Даниел Пехливанов проби по крилото, видя останалия непокрит Тилев, който прати топката в мрежата на Спартак. До края на мача "септемврийци" категорично надиграваха домакините, а второто попадение дойде в 53-ата минута, когато Даниел Пехливанов наказа плевенчани за 0:2. Крайният резултат оформи Костадин Аджов, който отбеляза в 67' и 80' минута. За първото си попадение, той получи отличен пас от Георги Стоичков на дузпата, а за крайното 0:4 Аджов се пребори сам между двама защитници и по категоричен начин прати топката във вратата на Спартак.