Деян Топалски показа шампионския пояс, обмисля оферта от чужбина

"Не мисля, че това момченце има някакъв шанс срещу мен", сподели ММА боецът за предстоящия мач с Бранко Бабачев

Деян Топалски обогати колекцията си от трофеи, след като преди броени дни спечели шампионския пояс на веригата "MaxFight" в кат. до 84 кг. Плевенчанинът регистрира 16-ата си победа на ММА ринга и вече е в очакване на следващото си предизвикателство.

Наскоро Топалски сподели пред Plevenutre.bg, че има интересно предложение за мач през ноември във Франция. "Да видим какво ще излезе от това. Имам и други предложения, ще видим накъде ще задуха вятъра", каза ММА звездата, уточнявайки, че е станал доста внимателен в подбора си за сблъсъци зад граница. "Проблемът е, че всичките ми мачове навън са били с предизвестие 15 дни. Това е време крайно недостатъчно за каквото и да било. Аз повече неподготвен не желая да се бия. Чуждите организации искат да ползват българските бойци като пушечно месо, което на мен не ми се нрави, затова съм в процес на изчакване", обоснова се Топалски.

На този етап за почти сигурен се счита мачът му с габровеца Бранко Бабачев през октомври. Подробностите тепърва ще бъдат обявени. Засега знаем, че дългоочакваният сблъсък ще е кикбокс и ще е на професионалната верига "Профайт".

"Не мисля, че това момченце има някакъв шанс срещу мен и смисълът на този мач би бил единствено с възпитателна цел. Той просто трябва да се научи, че трябва да се стоиш с дела зад думите, които хвърляш. С удоволствие ще му предам този урок и ще му покажа колко са реално възможностите му и къде му е мястото. Нека стигнем до мач първо, защото досега имаше покана за 3 мероприятия, на които отказа да излезе срещу мен. Стискам палци да си удържи на думата и на 7 октомври да се качи на ринга", коментира Топалски по темата.