Грандиозно изпращане на Неви Владинова и ансамбъла във Флорианополис (Видео)

Препълнена зала изпрати гимнастичките ни за Рио

Препълнена зала изпрати нашите "златни момичета" и Невяна Владинова за Рио снощи в залата на университета UDESC в бразилския град Флорианополис, информират от федерацията.

Нашите красавици изправиха на крака темпераментните бразилци със своите изпълнения. Цветя за цялата ни делегация, пожелания за отлично представяне и медал, специална програма от състезателките на местния клуб по художествена гимнастика, подаръци и гореща самба нажежиха до огнено емоциите на всички в една незабравима вечер. Момичетата раздаваха автографи и целувки на невероятната публика. Те се превърнаха в любимките на града през последните две седмици и бяха обект на изключително внимание.

Множество официални гости също дойдоха да изпратят българския национален отбор.

Всички от нашия екип бяха много развълнувани от любовта и огромното уважение към българската художествена гимнастика и отвръщаха на многобройните си фенове с усмивки, прегръдки и целувки.

Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари за незабравимото преживяване на домакините, благодари за вниманието, условията за тренировки и отношението и каза, че отборът ни заминава за Рио зареден с огромната любов, която им подариха жителите на Флорианополис!