Депутатът Владислав Николов помогна за ваканцията на 56 деца в неравностойно положение

Народният представител получи благодарствено писмо от директора на училището в Пордим

От 20 до 27 август в курортен комплекс "Албена" ще почиват 56 деца в неравностоайно положение от Пордим и страната, благодарение на финансова подкрепа на народния представител Владислав Николов и активното съдействие на Националното сдружение на сираците в България. Групата от Пордим е от 30 талантливи деца в неравностойно положение, възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, които са от паралелки по изкуствата, носители на множество награди в страната и чужбина.

За втора поредна година Николов подкрепя инициативата на Националното сдружение на сираците в България – "Море за деца в неравностойно положение“, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Миналото лято 44 деца от Кнежа и Центъра за настаняване на деца от семеен тип в жк "Сторгозия“ почиваха в Албена.

По повод благотворителния жест народният представител Владислав Николов получи благодарствено писмо от директора на училището в Пордим. „Вие направихте благотворителен жест, достоен за пример и подражание. Дадохте възможност на децата ни да изживеят щастливи мигове в едно незабравимо лято и да повярвят, че хората и институциите са отговорни, а България – добро място за живеене“, пише в благодарственото писмо.