Невяна Владинова направи генерална репетиция преди битката в Рио (Видео)

Плевенчанката остави отлични впечатления сред най-важните хора в художествената гимнастика

Невяна Владинова направи генерална репетиция преди същинската битка в индивидуалната надпревара по художествена гимнастика на Олимпийските игри. Плевенчанката се отчете със силна подиум тренировка в Рио, изпълнявайки със страхотно настроение съчетанията си.

Подиум тренировките на всички участнички бяха изгледани от съдиите и членовете на техническия комитет на Международната федерация по гимнастика. Там бе и президентът на ФИГ Бруно Гранди, както и Моринари Ватанабе - член на Изпълкома на Международната Федерация по гимнастика и кандидат за президент на ФИГ.

След броени часове Невяна Владинова ще направи своя дебют на най-големия спортен форум на планетата. Припомняме, че единствената ни представителка в индивидуалната надпревара ще се бори с още 25 гимнастички, за да влезе в топ 10 на квалификациите и да продължи на финала в събота.

Състезанието ще започне в 16:20 часа в петък със съчетанията на топка и обръч. Неви е със стартов номер 21 и започва с обръч. От 20.50 часа са квалификациите на лента и бухалки.