Спартак (Плевен) ще преследва първа победа във Втора лига

Гостите от Локомотив (София) стягат агитка

Отборът на Спартак ще гони първа победа от началото на първенството във Втора лига. "Синьо-белите" се готвят усилено за домакинството си на Локомотив (София). Припомняме, че двубоят от 3 кръг на кампанията е в понеделник и е с начален час 18:00.

Спартак посреща Локо като 13-ти във временното класиране с 1 точка в актива си, докато "железничарите" са на върха с 4 пункта. Спартак стартира с тежка загуба от Септември (0:4), след което измъкна равен на Поморие край морето (2:2). Локомотив пък победи като гост Левски (Карлово) на старта с 3:2, а във втория кръг завърши изненадващо 2:2 като домакин на Оборище (Панагюрище).

По всичко личи, че и двата тима все още напипват своя ритъм на игра, но възпитаниците на Диян Дончев са амбицирани да се представят значително по-добре при второто си домакинство. Григор Долапчиев и компания ще разчитат и на подкрепата на плевенската публика, въпреки че срещата ще се предава директно в ефира "Диема Спорт 2".

Междувременно феновете на столичани съобщиха, че в сътрудничество с "Клуба на привържениците на Локомотив", организират пътуване до Плевен за мача в понеделник. Очаква се колоритна агитка да подкрепя "железничарите" срещу Спартак.