Сестрата на Неви: Плаках като си тръгна от Плевен, но заслужаваш всичко, което ти се случва

"Трябваше да оправдая раздялата ни и това, че нямахме шанса да довършим детството си с игрите и закачките", отговори й Невяна

С трогващи думи преди финала в индивидуалния многобой в Рио се обърна към Невяна Владинова нейната сестра Моника във Фейсбук. Тя е една от тези, които преживяват най-силно емоциите от представянето на българската гимнастичка в Бразилия.

"Много се чудех какво да ти пожелая за късмет. В началото докато ти беше в Плевен и най-добре знаеш как се "биехме" хихихи. Нормално, като за две малки сестри :) Когато те харесаха в София, те заведохме там за една пробна седмица, за да видят дали се справяш добре. На връщане с мама и тати в колата аз тихичко си плачех и казвах на себе си, че ти ще се върнеш и пак ще си бъдем двечките. Но с времето осъзнах, че там е по-добре за теб и наистина така стана. Виж се докъде стигна. Дъждовни са тези два дена и се надявам това да ти донесе късмет. Дори стартовия ти номер е щастлив. В картите това е най-важното число (ти знаеш какво имам предвид ;) ) Ти си голям човек и заслужаваш да си там!! Ти си ми сестра и много те обичам. Разбий ги днес! Надявам се, че дори да съм в Плевен, аз съм на терена духом до ТЕБ!!!", написа Моника.

"Аз съм най-голямата късметлийка с теб! Ти си най-добрият човек, когото познавам (не само защото си ми сестра). Наистина съм късметлийка да те имам. Трябваше да оправдая това, че се разделихме от толкoва малки и нямахме шанса да довършим детството си с игрите и закачките... И знаеш, където и да съм - винаги до теб!!", отговори й Неви.

Няма какво да допълним, освен че сестринската обич е извор на сила и радост. Всички пред екрана довечера и да подкрепим прекрасната Невяна Владинова!

ПРОГРАМА ЗА ДНЕС (20-ти август, събота):

16:00-17:10 - квалификация 5 ленти - нашите с номер 10
18:40-19:50 - квалификация бухалки+обръчи - България е с номер 10
21:20-23:45 - ИНДИВИДУАЛЕН ФИНАЛ - Невяна Владинова със стартов номер 10