Плевенчанките Татяна и Вероника влизат в битка за "Мис Национален отбор" на 20 ноември

До финалния етап достигнаха само 16 девойки

Конкурс-спектакълът "Мис Национален отбор" ще бъде организиран в зала "Булстрад Арена" в Русе на 20 ноември тази година. Това бе съобщено официално от организаторите на проявата.

Ще бъдат избрани новите три момичета, които ще носят титлите "Мис Национален отбор" по футбол, волейбол и баскетбол през следващите две години. До финалния етап достигнаха 16 участнички. Има представителки от Разград, Габрово, Плевен, София, Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора.

Припомняме, че представителките на града на Панорамата са две. 19-годишната Вероника Биковска е бивша "Мис Плевен". Бори се за титлата "Мис Национален отбор по волейбол", но би се радвала да стане талисман и на футболистите. Сред претендентките е и 21-годишната плевенчанка Татяна Бонева, която пък мечтае за короната на "Мис Национален отбор по футбол".

Организаторите обещават  едно интересно състезание, в което еднакво важни ще са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място - отношението към спорта и отборната игра - качество, необходимо за всяка дама, която носи приза "Талисман на национален отбор".  Шоуто ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми, за които голям принос имат студентите от катедрата "Мода" на Националната художествена академия. Както в предишните издания, така и в тазгодишното момичетата ще дефилират на изцяло авторска българска музика, изпълнена на живо.