Министър Кралев: Ще дойде ред и на Плевен

"Запознат съм със случая на Тихомир Иванов", сподели Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев похвали Тихомир Иванов за представянето му в Рио и го определи като талантлив лекоатлет, който ще диктува модата в своя спорт. "Много се радвам за него. Имаме много сериозен напредък в леката атлетика", сподели Кралев, допълвайки, че е запознат с проблема около базата му в Плевен.

"Запознат съм със случая на Тихомир Иванов. Има проблем и със стадиона и със залата. Липсва им отопление, отоплението ще го направим. Много сериозна работа по базите се извършва. И първото правителство на г-н Борисов, и второто, работят изключително много по темата с базите. Никога не се е строило толкова много. Ще дойде ред и на Плевен. Там, където можем, с осветление, отопление, с малкото средства, с които самото министерство разполага, ще бъдат направени. Не може за една-две години навсякъде да се огрее", коментира министърът, допълвайки, че подобен проблем има и Габриела Петрова в Пловдив.

"Поемам ангажимент - осветление, отопление, ще има в Плевен, защото тези атлети трябва да бъдат там, където се работи добре", каза Красен Кралев в "Тази сутрин".