Блестящо представяне на учениците от СОУ "Св.Св. Кирил и Методий" - Пордим в Албена

Това се случи в рамките на организирания летен лагер за деца в неравностойно социално положение

Блестящо представяне на учениците от СОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ - Пордим на най-голямата сцена в курортен комплекс Албена. По време на организиран концерт с танцови и музикални изпълнения, децата получиха от публиката бурни овации и аплодисменти за програмата си. Това съобщи председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

В рамките на организирания лагер за деца в неравностойно социално положение с подкрепата на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов, 33 деца и ръководители от Пордимското училище имат незабравим летен отдих от 20 до 27 август в курортен комплекс Албена.

Освен социалният статус на децата, от НССБ съобщиха, че народният представител Владислав Николов е подкрепил участието им заради таланта и уменията, които притежават, както и множеството награди в национални конкурси, в които прославят българският фолклор.

След успешното представяне на сцената на петзвезден хотел в Албена, децата от Пордим и днес ще изнесат концертна програма на друга сцена в курорта. Слави Михайлов сподели, че в програмата на летния лагер на децата са включени спортни събития, посещения на атракции и други забавления с цел да се подари незабравимо и вълнуващо лято на децата както и да вярват в доброто.