Марина Декова помага на 4 дами да сбъднат своята мечта в "Супер промяна"

Шоуто с участието на плевенчанката се излъчва по БНТ HD два пъти седмично

БНТ HD започна излъчването на телевизионното фитнес риалити "Супер промяна“. Продуцент на предаването е "BC Media" в партньорство с „BodyConstructor“. В 15-те епизода 12 участници, които се занимават любителски с фитнес, ще имат възможността да превърнат своето хоби в професия.

Над 200 души преминаха през кастинг, но само избраните 12 получиха възможността да продължат по пътя към промяната. С помощта на треньорите Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов участниците ще се борят да постигнат своята мечта. Само трима ще стигнат до финал, за да застанат на подиума на Държавния шампионат по културизъм и фитнес.

В отбора на плевенчанката Марина Декова, която се занимава активно с функционални тренировки и рехабилитация, попаднаха Йоана Каменова, Силвия Чалъкова, Карина Иванова и Дими Гачева. И четирите красавици са от София. Всяка една от тях ще извърви трудния път към физическата промяна като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на Марина. Епизодите ще поставят пред участниците определени цели, които трябва да бъдат постигнати.

"Супер промяна“ ще се излъчва по БНТ HD два пъти седмично – в сряда и неделя от 22:00 часа.

Харесайте фен страницата на Супер Промяна във Фейсбук, където можете да следите развитието на участниците, как се чувстват по пътя към състезателната сцена, през какви изпитания преминават те, за да постигнат своята идеална форма.