Ефросина Ангелова: Неви Владинова има бъдеще

Всички сме много щастлива за нея, сподели главният треньор на националния отбор по художествена гимнастика – индивидуално

"Когато следиш развитието на даден състезател и виждаш как върви, прогресиращо, горе-долу треньорът си има впечатлението какво евентуално може да се случи. Това, което стана, и можеше да стане още по-добро. Смятам, че беше абсолютно достижимо от Неви. Тя само трябваше да излезе и да го направи, да го изиграе. Тя беше една от всичките тези, които във финалите си изиграха съчетанията абсолютно перфектно. Особено пък на квалификациите беше прекрасна и се заговори за нея. Всички я познаваха, но сега се заговори за нея, като за един много психически стабилен състезател, красива, дори може да влезе в листата на най-красивите олимпийски. Всички сме много щастлива за Неви, тя има бъдеще".  Tова заяви в специално интервю за БНР главният треньор на националния отбор по художествена гимнастика – индивидуално Ефросина Ангелова за представянето на Невяна Владинова на олимпийските игри в Бразилия. В олимпийския турнир при индивидуалните гимнастички плевенчанката се нареди на 7-о място в многобоя, като показа изключителна психика.

"Аз смятам, че всяко начало за даден човек си има и край. Първо ще отида да си почина, защото наистина имам нужда. След това ще се върна. Ще разговаряме и ще видим. Аз искам да помагам, но все още не знам как", коментира Ефросина Ангелова относно оставането ѝ на поста главен треньор на държавния ни тим.