Цецка Цачева участва в откриването на "Панаирни дни - Кнежа 2016"

Тя поздрави събралите се жители и гости на града за това, че са запазили традицията

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на „Панаирни дни - Кнежа“ в гр. Кнежа. Тя поздрави събралите се жители и гости на града за това, че са запазили традицията всяка година в края на август да провеждат местния панаир. Именно той, по думите й, е поводът да се събират хора от всички краища на страната. Хубаво е да има такива празници, но те са още по-щастливи тогава, когато можем да споделим трудностите на деня ни, но и да признаем, че вървим във вярната посока, добави Цецка Цачева.

Председателят на парламента изрази своята благодарност към кмета на град Кнежа за поканата да участва в официалното откриване на панаирните дни и възможността да сподели емоцията на празника с всички жители и гости на града. Тя поздрави организаторите за подготвената богата културна и спортна програма и изрази надежда, че традиционният панаир ще продължи да се провежда и в бъдеще.

Началото на тържественото откриване на панаирните дни в Кнежа тази година за първи път беше поставено от гайдарски състав „Петко войвода“. Празничната вечер продължи с тържествена заря.