Баронеса Плевенска: Имаме ли по-добър посланик от този, който с творчеството и името си краси Плевен?

"Плевен ще го има в бъдещето само чрез устрема на даващите хора! Такъв е Веселин Плачков!", категорична е Денислава Ангелова

Денислава Ангелова - Баронеса Плевенска е поредната обществена фигура, която твърдо застана зад Веселин Плачков. Публикуваме мнението й по актуалната тема с принудителното му напускане на Плевенския театър. Тема, коят развълнува всички плевенчани през последните дни и социалните мрежи буквално врят и кипят.

"Много ми е трудно да остана безпристрастна, след като няколко дена четох в социалните мрежи публикации на хора, за ситуацията в плевенски театър "Иван Радоев". Веселин Плачков е блестящ и сърцат актьор, даващ всичко от себе си в много постановки и филмови продукции. Той изигра Левски със самочувствие на плевенчанин! Имаме ли по-добър посланик от този, който с творчеството и името си краси Плевен?", пита баронесата.

"Разбирам, че всеки нов директор има свое собствено виждане. Уважавам изборите на хората! Но не ви ли се струва, че нашия град има нужда от човек, който носи в себе си изкуство, благородство и човещина, надежда и амбиции за по-добър и културен свят в Плевен? Тук е моментът да отбележа, че той първи подкрепи националната кампания за диабет - Весо обикаляше из страната с мен, Мариана Попова, Петя Раева, Ангел Ковачев, Елена Дикова, Яна Каменова, 100 Кила, Тити Папазов, Деян Иванов, Георги Глушков, Теди Кацарова, Митко Кърнев и Дидо от Д2, Влади Василев и още много други!", допълва Баронеса Плевенска.

"Всички заставаме зад Веселин, защото морално задължение на всеки човек е да обича и уважава труда и стремежа към доброто! Защо когато сме живи и здрави ние сме склонни повече да мразим, отколкото да обичаме и да се радваме и подкрепяме? Защо сме склонни да нараняваме и да се крием зад "политика", отколкото да поласкаем и издигнем? Защо се присмиваме когато заемем "пост" и той ни носи самочувствие да се подиграваме, не да ценим... Плевен ще го има в бъдещето само чрез устрема на даващите хора! Такъв е Веселин Плачков!", завършва тя.