Легендарната група "Тоника СВ" пристига в Плевен за голям концерт

Уникалните гласове на Ваня, Милица, Ралица, Драго и Тео ще зарадват плевенчани в понеделник

"Тоника СВ" ще зарадва плевенчани с концерт в летния театър в Кайлъка утре, 29 август. Най-верните фенове на легендарната група вече се сдобиха с билети за спектакъла, а ако все още не сте го направили имате тази възможност на касата на читалище "Съгласие" и на автогарата. Ценните хартийки вървят по 12 и 14 лева.

Публиката, зажадняла за хубава българска музика, ще има уникалната възможност да чуе вечните хитове на групата "Здравей, как си, приятелю...", "Приятели", "Сутрин рано, вечер късно", "Ден след ден", "Един неразделен клас"...

Уникалните гласове на Ваня, Милица, Ралица, Драго и Тео ще се слеят във вълнуваща хармония, за да доставят истинска наслада на любителите на хубавата българска музика. С тях на сцената ще излезе и бащата на групата Стефан Диомов, който само преди няколко месеца отбеляза своя 70 годишен юбилей със затрогващ концерт на сцената на Зала №1 на НДК. Именно там за първи път след 20 години раздяла уникалната за България група "Тоника СВ", която десетилетия наред запази неподражаемия си стил, се събра отново.

Публиката в Плевен е първата извън София, която ще има удоволствието да се наслади на уникалното изживяване.