Кнежа стана част от мотокрос шампионата за 2016 година

В края на състезанието, медали и награди получиха най-добре представилите се участници по класове

Тази година град Кнежа имаше удоволствието да бъде част от Традиционния северозападен шампионат по мотокрос. Състезанието се проведе в рамките на два дни. В събота състезателите преминаха през квалификации, а в неделя премериха сили на сериозното трасе в Кнежа. Мотоциклетистите се състезаваха в общо шест категории: клас 65 куб. см., клас 85 куб. см., непрофесионалисти MX-3/125-250 куб. см., непрофесионалисти MX-3/250-450 куб. см., MX2 /професионалисти/ и MX1 /професионалисти/.

Участието на мажоретките от мажоретен състав „Слънце” към НЧ "Борба 1896" зареди с положително настроение както състезателите, така и многобройната публика по време на откриването. В края на състезанието, медали и награди получиха най-добре представилите се участници по класове.

"Искам да отправя и думи на благодарност към нашият съорганизатор на мероприятието – Гена Руневска. Благодарение на нейното желание и воля и съвместната ни работа, Кнежа стана част от мотокрос шампионата за 2016 година", съобщи кметът Илийчо Лачовски във Фейсбук.