Гери Дончева е поставена в изолация, до 48 часа влиза във "Фермата"

Вярвам, че ще си изкарам незабравимо, сподели плевенчанката

"Скъпи приятели! От днес влизам в изолация, а след 24-48 часа ще съм вече във Фермата. Там няма да имам достъп до телефон, компютър и каквато и да е било връзка с "външния свят"! Във връзка с това ви уведомявам, че моите фен страници, най-вече тази на Гери Дончева, ще се поддържа от екипа ми пиари", написа плевенчанката в социалната мрежа.

Припомняме, че излъчването на шоуто ще започне на 11 септември в ефира на bTV, когато ще станат ясни и имената на всички участници. На този етап се знаят и останалите ВИП участници - писателя Калин Терзийски, актрисата Елен Колева, спортния журналист Крум Савов, рапъра DEE и моделката Ася Капчикова.

"Много съм жизнена, имам приключенски дух и вярвам, че "Фермата" ще е приключение в позитивния смисъл на думата. Ще бъде и предизвикателство към мен, като се има предвид състезателния характер на предаването, а това, че като дете съм прекарвала летните ваканции на село прави участието ми в шоуто още по-желано. Вярвам, че ще си изкарам незабравимо”, коментира участието си Гери.