Лятна театрална кино сцена "Кайлъка" продължава и през септември

Три постановки са заложени в програмата

Лятна театрална кино сцена "Кайлъка" продължава и през месец септември, обявиха организаторите във Фейсбук. Плевенчани ще имат възможността да гледат три постановки с участието на обичани български актьори, като две от тях трябваше да се състоят по-рано през лятото, но бяха отложени поради технически причини.

За 8 септември е заложено представлението "Любов в лудницата". В постановката участват звездите от "Столичани в повече" Албена Павлова и Ненчо Илчев. Комедията е дело на режисьора Емил Марков.

Суперуспешният авторски спектакъл на Димитър Бакалов "Шегите, които Бог си прави", ще се състои на 20 септември. Вечните и забавни недоразумения във взаимоотношенията между мъжа и жената са в центъра на спектакъла.

На 30 септември на сцената в "Кайлъка" ще се изявят Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев и Албена Колева с постановката "Мъже под чехъл". Сюжетната нишка разказва за оправдан след погрешна присъда затворник, който се завръща в дома на бившата си съпруга. Там, обаче го очаква изненада - новият съпруг на екслюбимата му.