Мартин Митев и Ралица Добрева поздравиха лекоатлета Тихомир Иванов

Мисия

01-09-2016, 11:20

Снимка:

ОбС-Плевен

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха новата учебна година в Спортното училище (Снимки)

СУ "Г. Бенковски" е дало на Плевен и страната ни хиляди поводи за гордост с успехите на своите възпитаници, отбеляза председателят на ОбС

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев лично поздрави лекоатлета Тихомир Иванов и неговия треньор Георги Гетов за постигнатия успех в Рио и поднесе поздравителен адрес към всички по повод началото на новата учебна година в Спортното училище, информират от ОбС-Плевен.

"Използвам възможността да ви поздравя от името на Общински съвет - Плевен и лично от свое име по повод първия учебен ден! Всеки път на този празник търсим най-хубавите думи, за да изразим емоциите от прекрачването на училищния праг, от срещите с приятели, учители и треньори! Спортно училище "Г. Бенковски“ е дало на Плевен и страната ни хиляди поводи за гордост с успехите на своите възпитаници! Един от последните такива поводи имаме в лицето на Тихомир Иванов, който с представянето си на олимпийския финал в скока на височина при мъжете в Рио се класира в призовата десетка. Няма по-ценно чувство от това да виждаш как млади хора трупат успех след успех и достойно защитават името на Плевен и България! За мен е чест и гордост, че в Плевен растат такива истински шампиони, с дух и желание за победа!“, се казва в поздравлението от Председателя на местния парламент.

Общо 380 ученици прекрачват прага на Спортно училище – Плевен тази учебна година. Те ще се занимават с 10 вида спорт.