Роксана предизвика фурор в Турция, над 7000 я аплодираха (Видео)

Звездата на Кнежа и телевизия “Планета” беше извикана повече от три пъти на бис

Над 7 хиляди души пяха заедно със звездата на Кнежа и телевизия “Планета” - Роксана в Истанбул, Турция на първото й участие в южната ни съседка. Роксана бе посрещната като истинска звезда и както заслужава - като една от младите и гласовити певици на Балканите. Певицата предизвика фурор и възхищение, тя пя изцяло на живо повече от два часа. Публиката знаеше всяка нейна песен и пееше с цяло гърло, заедно с нея. Роксана беше извикана повече от три пъти на бис, а феновете не искаха да се разделят с нея. Освен песни от своя репертоар, Роксана изпя песни на две големи турски звезди Линет и Кибарие, което още повече нажежи публиката.

"Да пееш песни на тези две певици трябва да имаш не глас, а много глас”, коментираха гостите.

С изпълнението си на емблематичната мелодия “Истанбул”, Роксана просълзи публиката и спечели още по-бурните им аплодисменти. Нашите сънародници в Турция и всички фенове на Роксана там побързаха да я поканят да им гостува отново, с което още веднъж засвидетелстваха възторга си от концерта на нашата звезда. След концерта, в продължение на повече от час, Роксана остана за да се снима и да раздаде автографи на почитателите си .

“Благодаря ви, Истанбул! Това, което ми дадохте днес няма да забравя докато съм жива. Благодаря ти, Господи за тази любов”, това написа след концерта гласовитата певица в личните си профили във Facebook и Twitter