Бриана направи своя избор и загърби политиката

"Музиката е моят живот", отсече бившата кандидат-кметица на град Левски

Попфолк звездата Бриана е известна като певицата, кандидатирала се за кмет на град Левски през 2011-та година. Наскоро тя промотира новия си проект "Далавера", а днес разказа повече за случващото се около нея в интервю за предаването "Днес" на Bulgaria ON AIR.

"Далавера" е последният ми проект, по който работихме доста време. Надявам се да се е харесал на феновете на попфолка. Навсякъде има далавера и заради това реших да го изпея. Всеки да го разбира както иска", сподели Боряна Панталеева, както е истинското име на чаровната певица.

Нейното семейство е с музикално потекло, а самата тя е завършила музикалното училище в Плевен, а след това поп и джаз пеене в София.

"Няма какво да се лъжем - попфолк музиката се приема най-добре, имаме най-много много участия. Но аз пея и други стилове. Хората ме поздравяват за това и се радват, когато ги изненадам", каза още изпълнителката. "Не съм тръгнала да се конкурирам за някакви челни места, за всеки има място на пазара. Най-важното е да има хубави песни и клипове", допълни Бриана.

Магнетичната певица бе попитана и за политическите приключения, които имаше преди няколко години.

"Моите съграждани ме подтикнаха да се кандидатирам за кмет, но бях ангажирана да пея по кампаниите на други кметове из страната и нямах достатъчно време за собствената си кампания", призна с усмивка изпълнителката. "Разполагах с екип, който ме съветваше. Бях подготвена добре, но в крайна сметка реших, че музиката е моят живот. Занимавам се вече само с музика и не искам повече да занимаваме аудиторията с политика", завърши чаровната брюнетка.