24-годишен отвлече съпругата си от дома й в плевенското село Комарево

Полицейските действия са под ръководството и контрола на прокурор в ОП – Плевен

24-годишен отвлече съпругата си от дома ѝ в плевенското село Комарево. Сигнал за престъплението е подаден от 63-годишна роднина на похитената. Тя разказала пред полицаите, че на 7 септември около 23:25 часа в къщата им в Комарево са нахлули мъже, въоръжени с метална тръба и дървени колове, след като разбили входната врата. 24-годишната била качена на сила в лек автомобил. Ведната след сигнала за организирани издирвателни мероприятия.

На 8 септември около 00,10 часа на изхода на село Градина в посока град Долни Дъбник, автопатрул на РУМВР Долни Дъбник спира три автомобила „Опел Вектра“. Първият автомобил бил управляван от 37-годишен от село Бежаново, вторият от 24-годишен от същото село – съпруг на похитената. Зад волана на третия автомобил е бил 21 годишен от село Бъркач, а на задната седалка е установена отвлечената, заедно с пътниците 18-годишен и 28-годишен от село Бежаново.

Образувано е досъдебно производство. Полицейските действия са под ръководството и контрола на прокурор в ОП – Плевен. Работата по случая продължава.