Цецка Цачева: Плевенска област заема първо място с качеството на здравните услуги

Председателят на парламента пожела успешна нова академична година

Председателят на НС Цецка Цачева присъства на откриването на новата академична година в МУ-Плевен. Събитието уважиха още Областният управител Ралица Добрева, народният представител Владислав Николов, чл. Кореспондентът и почетен ректор на МУ проф. Григор Горчев и др.

Цачева се обърна към всички студенти на МУ-Плевен с думите: "Където и за каквито и престижни постове да кандидатствате се започва с едно – CV. И винаги в началото на вашата професионална кариера ще пише Медицински университет – Плевен. Много ми се иска точно днес да кажа, че това, с което Плевен и Плевенска област заема първо място, е качеството на здравните услуги и високия професионализъм на кадрите, които работят сферата на здравеопазването в Плевен - голяма част от които са възпитаници на МУ”.

Цачева пожела успешна нова академична година. "Не се съмнявам, че ще дадете всичко от себе си, посвещавайки се на изключително важната професия, която сте си избрали.”, каза Цецка Цачева. След тържественото откриване на новата академична година тя посети новоразкрития факултет по фармация, информират от Областна администрация - Плевен.