Гери Дончева от "Фермата" със спомени за любимия Садовец

"Баба и дядо ми даваха хубав пример как да се грижим за градината и животните", сподели плевенчанката

Гери Дончева е сред най-колоритните участници в шоуто "Фермата". Плевенчанката влезе с огромна амбиция в шоуто, а още в първите епизоди сподели, че има опит със селския живот, тъй като е прекарвала немалко лета в село Садовец.

"Баща ми е от село Садовец, там е роден. Баба ми и дядо ми, които също живяха в това село, ми даваха хубав пример как да се грижим за градината, за животните. Вярвам, че много от този опит ще ми е необходим и приложим тук във "Фермата"", сподели Гери.

"Баща ми почина на 46-годишна възраст, това се случи през 2000-ата година. Аз бях едва на 15 години, сестра ми на 11. Беше внезапно, неочаквано, може би поради лекарска греша се случи това, така и не разбрахме до последно. Лекарите казаха, че е инфаркт, но това беше безумно. Имаше операция, която той преди това си направи и във връзка s тази операция имаше последствия, които лекарите се опитаха да скрият. Не виня никой, така се е случило. Аз знам, че той е в моето сърце и моята памет. И докато аз живея, ще живее той. Баща ми никога няма да си отиде, докато аз съм жива", сподели със сълзи на очи чаровната Гери.