Пирин се тресе от проблеми преди мача със Спартак

Бивш треньор чака пари от благоевградчани, подава жалба срещу клуба във ФИФА

Пирин (Благоевград) се тресе от проблеми преди мача със Спартак за Купата на България утре. Бившият треньор на тима Наджи Шенсой обяви, че ще подаде жалба срещу клуба във ФИФА. Причината е неизплатена премия от 20 000 евро, която му е била обещана в случай, че успее да спаси Пирин от изпадане. От клуба били поели ангажимент да платят парите до 15 юни, но вече три месеца са минали оттогава, а Шенсой продължава да си чака парите, информира "7 дни спорт".

Феновете на Пирин пък открито недоволстват срещу настоящото ръководство и водят словесна война, като дори призоваха за бойкот на официалната страница на клуба в социалната мрежа.

"Създалото се напрежение около отбора в последните дни е крайно вредно и неразбираемо", обявиха от щаба на Пирин, допълвайки, че тимът има стабилно място в класирането на Първа лига към момента, а някои колебания в представянето са резултат не на слаба подготовка или липса на желание у футболисти да покажат най- доброто от себе си, а на това, че отборът е почти нов.

Не е ясно дали благоевградчани ще имат агитка в града на Панорамата, но поне на този етап не се съобщава за организирано пътуване за утрешния 1/16-финал.