Деян Топалски: Убеден съм на 100% в победата си на "Ultimate Pro Fight 6"

Изключително съм щастлив, че мога да направя пак мач по кикбокс, сподели плевенчанинът

"Голямата ми любов в бойните спортове при всички положения е кикбокса и много се радвам, че пак ще мога да изиграя мач по тези правила. За последните 6-7 години отдавах повече време на срещите в ММА. Изключително съм щастлив, че мога да направя пак мач по кикбокс и се радвам за цялата организация", сподели Деян Топалски на пресконференция в столицата по повод предстоящата гала "Ultimate Pro Fight 6: Нощта на истината".

Плевенчанинът ще участва в топ сблъсъка на грандиозния боен спектакъл, като негов противник ще е небезизвестния столичен боец Даниел Илиев. Мачът ще е в 3 рунда по 3 минути.

"Относно мача ми няма кой знае какво да коментирам, най-добре ще се види на ринга. Преди мачове не си позволявам много-много да коментирам развоя на срещата или противника. Ще излезем на ринга и съм убеден в победата си на сто процента. Дали ще е по точки, дали ще е преди последния съдийски сигнал, за мен няма значение. Ще се опитам да зарадвам публиката с едно отказване на противника преди края на времето. Вярвам, че съм добре подготвен. Натрупаха ми се няколко мача през последните месеци и усещам, че вървя доста добре, качвам нивото и се запазих от тежки травми. На 7 октомври ще покажа най-доброто от себе си. Пак казвам - никакво съмнение нямам кой ще е победителят. На 100 процента съм убеден във възможностите си. Не подценявам Дани в никакъв случай, но при всички положения смятам, че съм по-добрия и по-опитния. Тряба и да го докажа, най-важното", отбеляза Топалски.