Ферарио Спасов: Спартак върви по възходяща линия

Спорт

20-09-2016, 21:13

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пирин отстрани Спартак след драма в края

Повериха Спартак - Пирин на столичен рефер

"Ще се концентрираме изцяло върху първенството", коментира наставникът на плевенчани

Треньорът на Спартак Ферарио Спасов похвали възпитаниците си за играта им в днешния сблъсък за Купата срещу Пирин, въпреки че плевенският тим отпадна от турнира след домакинска загуба с 2:3.

"Получи се истински турнирен двубой – с много емоции, агресивна игра и хубави голове. Едно недоглеждане от наша страна донесе успеха на Пирин. Честитя им го и пожелавам успешно представяне в следващия кръг на турнира. Ние вече ще се концентрираме изцяло върху първенството. Най-важното за мен е, че Спартак върви по възходяща линия. За момента това бе най-доброто от отбора. Доволен съм от старанието на момчетата", коментира Спасов, цитиран от sportal.bg.

"Инфарктна победа за нашия отбор. Бяхме по-борбени и водихме мача към логична победа. После допуснахме грешки и съперникът изравни. Накрая момчетата показаха воля, за което им благодаря, и всичко си дойде на мястото. Въобще не сме мислили, че можем да загубим. Просто грешките, които допуснахме позволиха на Спартак да се върне в мача, но за кратко", коментира старши треньорът на Пирин (Благоевград) Стефан Генов.