Организират тридневен фест под надслов "Еврофондовете - път към успеха"

Информационните дни включват и богата развлекателна програма

От понеделник до сряда (26 - 28 септември) Областният информационен център в Плевен организира тридневен фест под надслов "Еврофондовете - път към успеха" за промотиране на оперативните програми пред широката общественост.

През тези дни от 16.30 ч. на площад "Възраждане" в открити приемни всички, проявяващи интерес, ще получават от експертите на ОИЦ – Плевен актуална информация за изпълнението на програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), за отворени и предстоящи процедури, за изпълнявани на територията на областта проекти с европейско финансиране.

Информационните дни включват богата развлекателна програма. Плевенчани ще имат възможност да демонстрират знанията си за Европа и Европейския съюз, за Споразумението за партньорство на България за 2014-2020 г., за оперативните програми, включвайки се активно във викторините, подготвени от организаторите. Възпитаниците на школите по спортни танци при НЧ „Илия Бешков“ – Долни Дъбник и „Артефакт“ – Плевен, на Спортен клуб по карате Спартак – Плевен, на Хип-хоп училище "Плевен", фокусникът Архи и Красимир Савев (OnyxDj) ще зарадват посетителите на феста с изпълненията си. Много награди, информационни и промоционални материали ще бъдат раздадени по време на феста.