Няколко коли горяха в Плевен през почивните дни

Крими

26-09-2016, 12:33

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали при нито един от случаите

Няколко коли са горяли в Плевен през почивните дни, информират от пресцентъра на полицията.

На 21 септември в 09:47 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в двигателя на лек автомобил „Лада Нива“ в град Плевен в местността Орлето. Причината за произшествието е техническа неизправност - гориво върху генерацията, вследствие спукан маркуч. Автомобилът се е запалил по време на движение. Пожарът е погасен от водача с подръчни средства преди пристигане на екипа на РСПБЗН - Плевен. Унищожени са ел. инсталация и гумени съединения в двигателен отсек; арматурно табло; тапицерия на тавана на купето.

На 22 септември в 09:31 часа при РДПБЗН - Плевен е получен сигнал за пожар в двигателния отсек на лек автомобил „Фолксваген Пасат" в Плевен на улица „Георги Кочев“. До пристигането на пожарния екип са унищожени двигателен отсек и предна регистрационна табела. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН – Плевен. При огледа е установено, че причината за произшествието е късо съединение. По-късно същият ден е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф 3" на пътното платно на улица „Христо Янчев“ в град Долни Дъбник - на влизане от град Плевен. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН – Плевен с един автомобил. При огледа е установено, че причина за инцидента е техническа неизправност - повреда в горивната система на автомобила.

На 24 септември в 00:39 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в двигателя на лек автомобил „Фиат Улис" в Плевен на улица "Българска авиация". Причина за произшествието е късо съединение. Повреден е двигателен отсег. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН – Плевен. Пострадали няма.