Тв любимците на Плевен с 3 победи и над 18 хил. лева от "Семейни войни"

"Страхотни сте, плевенчани!", не се сдържа тв водещият Цецо, изпращайки семейство Кръстеви

Плевенското семейство Кръстеви предизвика истински фурор с участието си в шоуто "Семейни войни". Иво и Стела, подкрепени от кумовете Ники и Деси, както и от бащата на Иво - Къци, записаха четири участия в хитовата игра на Нова телевизия и след 3 победи си тръгнаха с обща печалба от 18 300 лева.

"Страхотни сте, плевенчани!", не се сдържа тв водещият Цецо, изпращайки семейство Кръстеви от предаването. Интересът към изявата им бе огромен и през изминалата седмица те срещнаха невероятна подкрепа и от страна на плевенската общественост в социалната мрежа. Ето защо решихме да се свържем с тях, за да споделят малко повече от емоциите си.

"Идеята за участието в предаването беше моя. След като получих одобрението на Иво поканихме Къци и кумовете. Разпределихме местата в отбора и съставихме нашата стратегия и план за победа. Кастингът беше много интересен, като още тогава се бяхме подготвили с тениски и ни харесаха веднага. Вярвахме, че тактиката е много важна и последните два рунда са от огромно значение, затова се мобилизирахме максимално накрая. Надявахме се да победим поне веднъж и с Иво да играем за "Бързи пари", за които тренирахме предварително и смятахме, че имаме качествата да се представим отлично. Успехът от първото предаване ни окрили и станахме още по-уверени. Емоцията остава за цял живот, беше голям адреналин, който ни зареди с много положителна енергия. Пожелаваме на всички, които смятат, че имат атрактивност, знания и харизма, да участват и да надминат нашия успех. Благодарим на всички, които чистосърдечно ни стискаха палци пред екрана и се вълнуваха заедно с нас. Поздрави от семейство Кръстеви. Следвайте мечтите си и вярвайте в успеха", споделиха Иво и Стела за Plevenutre.bg.

"Ние сме обещали винаги да сме до сем. Кръстеви, приехме поканата им, достойно ги подкрепяхме и продължаваме заедно напред, както бяхме сплотени в отбора", допълниха кумовете Ники и Деси.