ГЕРБ – Плевен с поздравителен адрес до хората от третата възраст по повод 1 октомври

"Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения", пише в адреса

ПП ГЕРБ – Плевен изпрати поздравителен адрес до всички клубове на пенсионерите в Плевенска община по повод 1 октомври – Международен ден на възрастните хора.

"Приемете нашите най-сърдечни поздравления и благопожелания до всички Вас по повод 1-ви октомври – Световен ден на възрастните хора! Изразяваме своето уважение и преклонение пред мъдростта и опита Ви! Бъдете горди от това, че години наред сте отдавали своя труд и умения и сте предали на Вашите деца и внуци своя опит, за да продължат започнатото от Вас. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Желаем на всички много здраве, бодър дух и достойни старини! Честит празник!“, пише в поздравителния адрес.

От ГЕРБ – Плевен ще уважат тържествата на възрастните хора, които се организират от клубовете в различни части на града. Също така утре те ще посетят Върбица и Горталово, а в понеделник Николаево.

От Предприемачи ГЕРБ с областен клубен ръководител Емил Инджиян, финансово подпомогнаха Съюза на пенсионерите в Плевен, за организация на празника.