Роксана подготвя два нови музикални проекта

Певицата изненада с променена визия

Роксана, която е една от най-желаните звезди на телевизия “Планета” в чужбина, отново стяга куфари за пътуване в Европа.

Поводът е поредната й среща с почитателите на българската музика в Германия, за които предстоят горещи музикални изненади. Партито ще бъде много празнично и емоционално, защото съвпада със Световния ден на музиката – 1 октомври, съобщават от музикалния канал.

Роксана вече е очаквана от феновете там, които не пропускат да споделят вълнението си от предстоящото й гостуване и в социалната мрежа.

В интернет пространството изпълнителката общува често с меломаните, към които отново е отправила предизвикателство – да познаят каква ще е следващата й песен, както и кои са нейните автори. Много предположения и догадки вече могат да бъдат прочетени, а Роксана споделя, че феновете са много близо до истината.

Тя разкрива, че вече е готова с новия проект. За да запази верния отговор до последно, подсказва, че подготвя и бърза песен, и балада. В началото на тази седмица Роксана ни изненада и с променена визия, която по всяка вероятност ще видим в предстоящ видеоклип.