Миле Китич си хареса плевенчанка

Голямата сръбска звезда се срещна и със Слави Трифонов

Голямата сръбска звезда Миле Китич пристигна в България, за да подгрее почитателите си за концерта, който ще изнесе на 20 октомври в зала Арена Армеец.

По време на посещението си изпълнителят на "Kilo dole kilo gore" реши да съчетае полезното с приятното. Освен интервютата пред медиите, Миле Китич посети и популярно столично заведение, в което за доброто му настроение се погрижи плевенчанката Елица Петрова. Певицата, която е възпитаничка на СУ "Иван Вазов" в Плевен и УНСС, от години живее в София и се подвизава успешно в музикалните среди. Ели поздрави Миле Китич с няколко хубави български песни и успя да го впечатли с гласа си, за което получи и поздравленията му. Талантливата певица не пропусна да увековечи със снимка срещата си със сръбската звезда.

По време на визитата си в България Миле Китич гостува и в "Шоуто на Слави". Шоуменът от Плевен призна, че от дълги години е очаквал гостуването му и допълни, че в колата си има песента "Плава циганка", която често си пуска. Китич донесе незабравими емоции в студиото на Трифонов и успя да изправи на крака публиката с големия си хит "Kilo dole kilo gore".