Ремонтът на седем от улиците от инвестиционната програма на общината е завършил - pleven.utre.bg

Ремонтът на седем от улиците от инвестиционната програма на общината е завършил

05 октомври 2016, 16:48 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

Не е започнало преасфалтирането единствено на улица „Зографска”, където се извършва подмяна на водопреносната мрежа

Завършили са ремонтните дейности на седем от общо 11-те улици, включени в Инвестиционната програма на Община Плевен за 2016 г. за основна рехабилитация със средствата от преходния остатък от целеви трансфери за капиталови разходи в размер на 2 милиона лева. За това информира главният инженер на общината Владислав Иванов.

Готови са улиците „Успех” – от ОК131А до ОК131; „Петко Каравелов” – от ул. „Др. Цанков” до бул. „Хр. Ботев”; улицата до ОДЗ 5 „Гергана” и бл. 40, 41, 42 и 34 в жк „Сторгозия”; ул. „Драва” – от ул. „Добрич” до ул. „Вихър”; ул. „Републиканска” – от ул. „Москва” до ул. „Св. Кл. Охридски”; ул. „Странджа” – от ул. „Х. Димитър” до ул. „Гургулят”; ул. „Св. Кл. Охридски” – от ул. „Москва” до бул. „Европа”.

На три от останалите улици - „Кара Колю”,„Цар Борис III” и бул. „Русе”, рехабилитацията все още тече и е в различна степен на изпълнение. Не е започнало преасфалтирането единствено на улица „Зографска”, където се извършва подмяна на водопреносната мрежа.

Основният ремонт на посочените улици трябва да приключи до края на настоящата календарна година, информират от пресцентъра на общината.Коментари (1)

Потребител
Възмутен гражданин
Направете и репортаж за фирма Оптиспринт , как са разкопали целия град , положили са си кабела , затрупали са с бели камъчета и до там . От нашата улица замисляме колективен иск , в момента се консултираме с юрист за оформянето на иск-а , интетесно е и кой контролира разкопките , защото говорейки с мургавите копачи , НИТО ЕДИН КОПАЧ НЯМА ТРУДОВ ДОГОВОР защото : " Ши си загубим помощите бате!" . До кога бе Кмете?
05 октомври, 17:12 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета