Невяна Владинова готова за нови подвизи

Плевенчанката заминава за Мексико в понеделник, до края на месеца я очаква и състезание в Литва

Невяна Владинова се завърна в залата и е готова за нови успехи. Грацията ни, която завърши на престижното седмо място в индивидуалния многобой на турнира по художествена гимнастика в Рио, тренира усилено за новите предизвикателства, които се задават.

Припомняме, че класирането на плевенчанката на Олимпиадата всъщност бе най-доброто за страната ни за последните три участия в състезанието. Сега Неви има нова цел - медал от Токио 2020. Пътят към него няма да е никак лек, но чаровната гимнастичка вече доказа, че има всички качества да го достигне.

"Заминавам за Мексико в понеделник на продукция. После имам едно състезание в Литва. А след това ще играя на италианската серия А", сподели Неви пред Plevenutre.bg.

Приятно ни е да отбележим, че името на Владинова присъства на официалния постер за второто издание на "Dalia Kutkaite Cup 2016" във Вилнюс, Литва, редом до тези на Маргарита Мамун, Яна Кудрявцева, Гана Ризатдинова. Това е поредно признание за труда на Неви, която напълно заслужено се нареди сред най-добрите в света. Надпреварата в Литва ще се проведе на 22 октомври.