Деян Топалски дава реванш на Даниел Илиев: Докато единият не падне или не се откаже!

"След като 3 рунда бяга като подплашен заек, не направи нищо, а после не може да приеме загубата - нека го направим така", предлага плевенчанинът

Деян Топалски победи категорично Даниел Илиев на "Ultimate Pro Fight 6" в мач по правилата на К-1, но явно столичният боец не може да преглътне поражението си и нападна словесно опонента си чрез социалните мрежи, което породи и доста коментари по темата. Toва доведе до реакция и от страна на Топалски.

"Понеже разбирам за някакво недоволство от страна на Даниел Илиев относно съдийското отсъждане в моя полза с пълно единодушие (типично за представител на футболна агитка - съдията е виновен за неговата некадърност) му предлагам следното: правим реванш с рефер, но без странични съдии, без отсъждания, без ограничение в броя на рундовете! Докато единият не падне или не се откаже! След като три рунда бяга като подплашен заек, не направи нищо, а после не може да приеме загубата - нека го направим така, за да няма за какво да мрънка после!", заяви Топалски.

Естествено за да се случи това нещо, "ПроФайт", като организация, първо трябва да изяви желание да организира такъв двубой.

"Искал бил преразглеждане. Ако някога беше играл някакъв боен спорт, като се тръгне от най-ниското стъпало, изиграе 20-30 аматьорски мача, после мине напред (ако става) и т.н. щеше да знае, че право на преразглеждане има, само ако резултатът е 2:1 съдийски гласа, не и при 3:0 - пълно единодушие. Нищо, ще се научи!", допълва Топалски.