Гери Дончева: Влязох във "Фермата" на собствен риск за здравето си

Плевен Лайф

10-10-2016, 17:17

Снимка:

"Фермата"

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенчанката Гери Дончева напусна "Фермата"

Плевенчанката се надява да издаде третата си детска книга до края на годината

Гери Дончева, която снощи отпадна от риалити шоуто "Фермата", разкри, че е влязла в предаването на собствен риск за здравето си.

"Преди да вляза във "Фермата", ми се наложи да си направя гинекологична операция - на 13 юни, и лекуващият ми лекар ми каза, че ще заздравее след една година. Влязох на собствен риск”, призна плевенчанката в ефира на bTV. “Раната от операцията се отвори, не очаквах това да се случи, чувствах се в кондиция, здрава", допълни тя. Дончева подчерта, че очаква резултатите от изследванията си.

"Чувствам се добре", увери Гери. Тя посочи още, че в предаването си е починала и се е разтоварила. "Нищо от работата вътре не ми беше чуждо. Борих се до последно. Всички, които са гледали дуела снощи, видяха, че не съм лигла, както хората предполагаха", допълни Гери Дончева.

"Фермата е много хубаво място, защото я нямаше негативната енергия, която я има навън. Хареса ми, защото нямаше финансови взаимоотношения между хората, нямаше задни мисли заради пари", разказа още тя.

След "Фермата" Гери ще обърне внимание на здравословното си състояние и насочва поглед към нови предизвикателства. Освен в модата, 31-годишната плевенчанка работи над два музикални проекта, а до края на годината се надява да издаде и третата си детска книга.