Бронзов медал за плевенските огнеборци в Пловдив!

Отборът на РДПБЗН - Плевен с отлично представяне в дисциплината “Пожарна щафета 4х100 м с препятствия”

По отличен начин стартираха участието си плевенските огнеборци на двудневното състезание за купата на Българската федерация по пожароприложен спорт, което се провежда на лекоатлетически стадион "Пловдив" в града под тепетата.

В състезанието участват представителни отбори на РДПБЗН и клубовете по пожароприложен спорт в от градовете Бургас, Варна, Враца, Плевен, Пловдив, Русе, София-град, Стара Загора, Кюстендил и други

Днес се състояха битките в дисциплините "Изкачване с щурмова стълба" и “Пожарна щафета 4х100 м с препятствия”. Плевенските огнеборци в състав Г. Костов, Др. Стойчев, Д. Богданов и Ил. Василев постигнаха сериозен успех в щафетата, надвивайки София-град в последната серия, с което заеха третото място в класирането и си осигуриха бронзовите отличия. Първата позиция заеха пожарникарите от Стара Загора, а втори са представителите на домакините от Пловдив.

Състезанието продължава и в утрешния ден, когато от 09.30 до 11.30 часа ще се проведе състезание в дисциплина "100-метрова пътека с препятствия".