Цачева в Пордим: Днес съм много горда, защото усещам силата на нашата плевенска земя

Трябва да бъдем обединени, за да има стабилност и сигурност в България, каза кандидатът на ГЕРБ за президент пред жителите

Днес съм много горда, защото усещам силата на нашата плевенска земя. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще водим дебат с българските граждани и като президент и вицепрезидент на България, защото за нас най-важното е да се срещаме очи в очи с хората така, както го правим и днес. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Пордим.

Цачева бе категорична, че България трябва да остане фактор на доверие и стабилност в региона и в Европа. Тя призова за опазване на демокрацията и върховенството на закона, за равни права за всички български граждани. "Това е водещото за нас. Убедена съм, че нацията ни се нуждае от единство. Предизвикателствата, пред които сме изправени, са много. Затова трябва да бъдем обединени, за да има справедливост и сигурност в България. Имаме нужда от подкрепата ви на 6-ти ноември. Изберете номер 17 в бюлетината за стабилна България“, призова присъстващите кандидатът на ГЕРБ за президент.

"Всички ние искаме справедлива държава. Само Цецка Цачева може да постигне това, защото тя може да балансира между партиите и да прави компромиси – но само тогава, когато това не противоречи на националния интерес. Искаме мирна България. Само една жена, майка и съпруга, политик като Цецка Цачева може да го постигне“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.