Владислав Николов: За нас като плевенчани е чест номинацията на Цецка Цачева за президент

Toва каза депутатът каза по време на среща в клуба на пенсионерите и инвалидите в квартал „Сторгозия”

"За нас като плевенчани е чест номинацията на г-жа Цецка Цачева за президент на Република България. Силата на Цецка Цачева е, че може да изслушва, да взима решения в интерес на гражданите, да пази баланс между осем различни парламентарни групи в парламента”, каза по време на среща в клуба на пенсионерите и инвалидите в квартал „Сторгозия” народният представител Владислав Николов. Заедно с него бяха общинските съветници Диана Данова, Дарин Ангелов и Цветомир Генчев, и представители на Младежи ГЕРБ – Плевен.

"Госпожа Цецка Цачева е достоен човек, доказан професионалист и консенсусна личност. Познавам Цецка Цачева от близо 10 години и за това време тя нито за миг не е предала моето доверие и доверието на хората, които са заставали до нея. Тя е добър, открит човек, на когото може да се разчита и който работи и ще продължи да работи в интерес на гражданите. За мен като плевенчанин е чест човекът на Плевен – Цецка Цачева, да стане първата жена президент на България.”, добави още Николов.

Той призова присъстващите на 6 ноември да гласуват с номер 17 в бюлетината, защото само така може да се покаже силният плевенски дух, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.