Спортната общественост в Плевен се обедини около кандидатурата на Цецка Цачева за президент - pleven.utre.bg

Спортната общественост в Плевен се обедини около кандидатурата на Цецка Цачева за президент

18 октомври 2016, 14:04 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Да имаш зад гърба си президент от Плевен е огромен шанс за града и плевенския спорт, каза Владислав Николов

Народният представител Владислав Николов, съветникът на министъра на спорта Дочко Дочев, общинското ръководство на ПП ГЕРБ -  Плевен, Областният управител на Плевен Ралица Добрева и председателят на ОбС Мартин Митев разговаряха с представители на спортните клубове, треньори, спортисти и спортни деятели. Своята  подкрепа към кандидатпрезидетската двойка Цецка Цачева вицеадмирал Пламен Манушев изразиха още олимпийската ни гордост от Рио 2016 Тихомир Иванов и неговият треньор Георги Гетов.

„Всичко в спорта се постига с талант, много упорит труд, смелост и увереност в собствените сили. Важно условие обаче, за добрите постижения на нашите спортисти е състоянието на материалната база, която знам, че тормози всички ни, и  финансирането на спорта. Да имаш зад гърба си Президент от Плевен, отговорен, достоен и обичащ своя роден град, каквато е госпожа Цачева, е огромен шанс за Плевен и плевенския спорт”, каза народният представител Владислав Николов. Той подчерта, че в годините г-жа Цачева е доказала, че Плевен и плевенчани никога не са преставали да бъдат приоритет за нея.

„Всички вие сте хора с опит, хора борбени, хора с чест, затова аз нямам никакво съмнение, че ще подкрепите госпожа Цачева на шести ноември за Президент на България. Спортът в Плевен се нуждае от подкрепа и аз съм уверен, че с г-жа Цачева като президент, несъмнено ще я получи.”, каза д-р Красимир Трифонов – член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Плевен.

По време на срещата спортите поставиха въпроси, касаещи лошото състояние на спортната база в града и недостатъчното финансиране на спортните клубове, което създава сериозни пречки в процеса на подготовка на младите състезатели. Те се обърнаха с предложение към народния представител Владислав Николов да се обсъди въпросът за данъчни облекчения на фирмите, спонсориращи спорта, за да се стимулират повече дарители. Такова предложение вече е внесено в комисията за младежта и спорта. Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов се ангажира пред плевенските спортни деятели, да ги информира своевременно когато това предложение влезе за разглеждане в комисията по финанси и разбира се да съобщи взетото решение.

С масовото си участие в срещата спортния елит на Плевен даде ясен знак, че стои зад кандидатурата на Цецка Цачева за Президент и на вицеадмирал Пламен Манушев за вицепрезидент на България.  А олимпийската ни гордост лекоатлетът Тихомир Иванов и неговият треньор публично обявиха, че ще гласуват с номер 17 в бюлетината, призовавайки плевенчани и младите хора да последват техния пример.Коментари (3)

Потребител
Румен Петков
И къде са СВЕТОВНОИЗВЕСТНИТЕ Пламен ГЕТОВ, Богдан НИКОЛОВ, Цветан АНТОВ, Тереза МАРИНОВА, Камен ЛОЗАНОВ, Хрисимир ДИМИТРОВ, Детелин ДАЛАКЛИЕВ, Елизабет ОМОРЕГИЕ, Кою КОЕВ, Александър ВЛАДИМИРОВ, Дарин ВЕЛИКОВ, Полина ЦЕКОВА, Ивайло ПЕТКОВ, Мая ГЕРДАНОВА, Светослав ТОПУЗОВ, [ още... ]
18 октомври, 16:44 ч.
Потребител
Цеца меца
Не харесвам Цеца изобщо но е факт че би се отразило добре на замрелия ни град. Може би неприятен факт, но факт.
18 октомври, 15:15 ч.
Потребител
Димова
Поздравления!!! Плевенчани,подкрепете Цецка Цачева. Умна,отговорна и морална като жена.
18 октомври, 14:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета