Жителите на Опанец обединени в подкрепата си за Цецка Цачева като кандидат за президент

Цецка Цачева не е забравила жителите на община Плевен и винаги, когато е имала възможност е била сред своите съграждани, отбеляза Мартин Митев

"Госпожа Цачева е земен човек, когото, нито политиката, нито отговорният държавен пост на Председател на НС, успяха да променят. тя е една от нас и до ден днешен тя продължава да бъде една от нас и гордо заявява, че е от Плевен. Цецка Цачева не е забравила жителите на община Плевен и винаги, когато е имала възможност е била сред своите съграждани.”, каза при срещата си с жителите на село Опанец Председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ Мартин Митев. По думите му кандидатът на Президент на Република България Цецка Цачева е доказала, че е толерантен и диалогичен човек, на когото винаги може да се разчита. "Като председател на НС два мандата тя винаги е била обединител и балансьор между всички политически партии. Затова и ние от ПП ГЕРБ Плевен заставаме зад кандидатурата на госпожа Цачева и смятаме, че тя ще бъде достоен президент и обединител на нацията”, каза още Митев.

Категоричната си убеденост, че най-достойният кандидат за Президентската институция е именно Цецка Цачева заяви и кметът на село Опанец Тихомир Георгиев, който каза, че за него тя е  изключителен професионалист и прекрасен юрист.

"Госпожа Цачева остана човек от народа, човек като нас нейните съграждани. Винаги е спазвала дадените  обещания и поетите ангажименти. За мен ще е чест бъдещият Президент на Република България да бъде от Плевен, затова 6 ноември с абсолютна убеденост в правилността на своя избор и достойнствата на кандидат президентската двойка Цачева Манушев ще гласувам с бюлетина №17“, каза Тихомир Георгиев.

Своята подкрепа за кандидатурата на госпожа Цачева за Президент на България изразиха и жителите на село Опанец, които споделиха, че често са се срещали с нея през годините , което им е дало възможност да си изградят собствени лични впечатления за нея.