Мартин Митев в Къшин: България се нуждае от президент с добър международен авторитет

"През целия си живот Цецка Цачева се ръководи от своите морални принципи", отбеляза председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ

"Единственият кандидат за президент, способен да обедини нацията е госпожа Цецка Цачева. И това го признават дори нашите опоненти. Редът и балансът в пленарна зала в две народни събрания – 41 –вото и 43 –то е факт благодарение на госпожа Цецка Цачева. Тя е човек, който консолидира, който изслушва и уважава чуждото мнение и който през целия си живот се ръководи от своите морални принципи”, каза пред събралите се на общоселско събрание жители на село Къшин председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ Мартин Митев.

Той с готовност отговори на въпросите на хората за правомощията, с които разполага Президентската институция и посочи, че България се нуждае от Президент, който да се ползва с добър международен авторитет каквато е госпожа Цецка Цачева.

„Нека на шести ноември да се обединим  и с бюлетина 17 дадем силната си подкрепа за най-достойния кандидат за Президент на България човекът от Плевен госпожа Цецка Цачева”, призова Мартин Митев.