Плевенчанка загина при тежка катастрофа на пътя Шумен - Русе

Трима са ранени при инцидента

Плевенчанка е загинала, а трима са ранени при катастрофа на главен път Шумен - Русе край село Развигорово, информираха от ОД на МВР - Шумен.

В 13:06 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен и оперативния център на РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че на главен път Шумен - Русе край село Развигорово е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР Шумен и РУ Шумен, РСПБЗН Шумен и центъра за спешна медицинска помощ.

По първоначални данни са се ударили лек автомобил „Рено”, с разградска регистрация, пътуващ в посока Разград и лек автомобил „Опел”, с плевенска регистрация, пътуващ в посока Шумен.

На място е загинала 43-годишна жена от град Плевен, пътувала в лекия автомобил „Опел”. В МБАЛ Шумен са откарани 42-годишен мъж от Плевен, управлявал лекия автомобил „Опел”, 35-годишен мъж от град Разград, управлявал лекия автомобил „Рено” и 78-годишен мъж от град Разград, пътник в лекия автомобил „Рено”.

35-годишният водач от град Разград е изпробван с техническо средство, но не е отчетено наличие на алкохол. Продължава огледът на мястото на инцидента.