ГЕРБ - Плевен дари компютри на ОУ "Васил Левски" в Кнежа

"Вярвам, че ще бъдат включени незабавно в учебния процес и ще бъдат от полза на ученици и преподаватели”, каза народният представител Владислав Николов

До седмица ОУ „Васил Левски“ в Кнежа ще получи нови компютри от политическа партия ГЕРБ – Плевен. Това обяви народният представител Владислав Николов, който бе гост на тържеството по повод отбелязването на 85 години от създаването на учебното заведение.

"Високият професионализъм, търпението и всеотдайността, които вие, учителите, ежедневно влагат в своята работа заслужават нашето уважение и признание. Ето защо вярвам, че новите компютри ще бъдат включени незабавно в учебния процес и ще бъдат от полза на ученици и преподаватели.”, каза народният представител Владислав Николов. Той пожела на всички здраве и бъдещи успехи.

"Като възпитаник на ОУ „Васил Левски”, този ден е наистина вълнуващ за мен. 85 години е внушителна годишнина, но тя събира в себе си спомените и емоциите на стотици като мен. Бих искал да се обърна към моите учители, които виждам в залата сега с огромна благодарност за всичко, което направиха те за мен, за това ,че винаги са вярвали в мен и са ме подкрепяли. Бъдете здрави и щастливи. Желая бъдещи успехи”, каза кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

Празникът продължи с богата музикална програма, подготвена на от талантливите ученици на ОУ „Васил Левски” На сцената на читалището бяха представени мажоретни танци, авторска хореография и талантливи музикални изпълнения.