Плевенчанинът Милен Първанов презентира "Пробуждане", пуска нов албум догодина (Видео)

Плевен Лайф

23-10-2016, 20:54

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хайдушко сборище оживя в парк "Кайлъка" (Снимки)

Инструменталът съчетава в себе си хармонията на акустичната и електрическа китара.

Плевенчанинът Милен Първанов създаде нов видеоклип, озаглавен "Пробуждане", режисиран и заснет по негова авторска музика. Инструменталът съчетава в себе си хармонията на акустичната и електрическа китара. Посланието, което носи в себе си музиката, е насочено към идеята за осъзнаването на човека като уникално същество, търсещо своите корени, място и път към своето човешко и духовно развитие.

Видеото на Милен Първанов изпреварващо се появява преди предстоящия му нов албум, който се очаква да излезе през 2017 г., и също ще бъде озаглавен "Пробуждане", като комбинацията от акустична и електрическа китара ще бъде водеща. В албума си Първанов ще визуализира към края на всяко свое парче музиката, чрез облечени в текст послания касаещи времето в което живеем и целта на човешкото ни съществуване. Стилът е комбинация от рок и класика нюанси, несъвместим с каквито и да било комерсиални формати.

Въпреки, че Милен Първанов, като доктор по педагогика и секретар на Регионалният клон в Плевен на Национално дружество "Традиция", намира поприще в различни направления, идеята му за отварянето на човешкото съзнание към истински и ценностни неща го провокират да изразява посланията и чрез музиката си. Той прави опит да насочи вниманието на хората към истината за целта на човешкото съществуване.