От ГЕРБ – Плевен се срещнаха с жителите на село Върбица

"Tрябва да бъдем обединени, защото имаме възможността да излъчим първата жена президент и тя да бъде от Плевен", отбеляза Мартин Митев

Народният представител Владислав Николов, председателят на общинския предизборен щаб на ПП ГЕРБ Мартин Митев, общинският ръководител на ПП ГЕРБ Плевен Любка Костова и общинските съветници Христослав Михайлов и Йордан Грижов се срещнаха с жители на село Върбица.

"Ние трябва да бъдем обединени, защото имаме възможността да излъчим първата жена президент и тя да бъде от Плевен. Нека се обединим всички зад кандидатурата на г-жа Цачева, която всички вие много добре познавате. Тя е една от нас, тя нито за миг не е забравила от къде е тръгнала и винаги се е връщала в Плевен тук при нас. Тя е един чист и честен човек, които освен професионализъм има и душа и сърце”, каза пред жителите на село Върбица Мартин Митев, председател на общинския предизборен щаб Мартин Митев.

"За да си Президент не са необходими само знания, необходимо е да обичаш страната си и да бъдеш обединител на нацията. Именно като такъв човек ние познаваме г-жа Цецка Цачева. Затова искам да ви помоля на 6 ноември с бюлетина № 17 да подкрепим нашият кандидат за президент”, каза още г-н Митев.

"Цецка Цачева е честен и почтен човек. Като жена тя ще води политика на съграждане, изграждане и обединение, а не политика на разрушаване на устоите на държавата. Вярвам, че тя ще отстоява националните интереси и мира в България”, категорична бе Любка Костова, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.

Кметът на Върбица Леонид Балинов каза, че г-жа Цецка Цачева е помагала не веднъж на селото. Той заяви категорично, че след като стане президент на Република България тя ще продължи да се интересува от своите съграждани. Всички ние трябва да застанем зад кандидатурата на г-жа Цачева и на 6 ноември да я подкрепим с бюлетина №17.