Мартин Митев в Бръшляница: Цецка Цачева е доказала своята загриженост към всички населени места на община Плевен

Тя ще е президентът, който ще работи в интерес на всички граждани, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ – Плевен

"Убеден съм, че като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. Уверен съм, че тя ще съумее да изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани. Тя е доказвала своята загриженост към всички населени места на община Плевен през годините, в които е била общински съветник, народен представител, председател на Народното събрание. В Бръшляница е идвала всяка година най-малко веднъж", заяви на среща с жителите на село Бръшляница Мартин Митев, председател на предизборния щаб на ГЕРБ – Плевен.

"Всеки един от вас я познава, разговарял е с нея, поставял е проблемите. Тя ще продължи да е с нас и като президент, смята Мартин Митев. По думите му, днес България повече от всякога се нуждае от стабилно правителство, за да може да продължи държавата да работи добре. И от силен президент, какъвто ще е г-жа Цачева.

"Нека продължим по същия път на развитие като на 6-ти ноември гласуваме за достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Бръшляница Митев.

Заедно с него бе кметът на селото Цветан Господинов и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов.