Депутатът Владислав Николов: Вярвам, че Цецка Цачева ще помага на нашия град

"Знам, че тя няма да забрави своите съграждани", отбеляза народният представител

Народният представител Владислав Николов, Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Плевен Любка Костова, членове на общинския предизборен щаб и младежи от МГЕРБ се срещнаха със служители на фирма „Яна”.

"Вярвам, че г-жа Цецка Цачева ще помага на нашия град и знам, че тя няма да забрави своите съграждани. Плевен има възможността да излъчи президент, който освен че е наш съгражданин, може да бъде и първата жена президент на Република България”, заяви пред събралите се народният представител Владислав Николов. По думите му, българските жени са достойни да заемат ръководни постове и са го доказвали многократно като вършат съвестно и с трезва преценка своята работа. Цецка Цачева е точно такъв човек, човек който не се промени с годините, жена, майка и изключително отдаден на работата си професионалист. Затова на 6 ноември е важно да направим правилния избор с №17 в бюлетината.

"Вярвам, че като президент г-жа Цецка Цачева ще работи за издигане авторитета на нацията и ще се бори за отстояването на българските интереси. Тя е честен и почтен човек, добър професионалист и смятам, че има всички необходими качества да бъде държавен глава на България. Такъв човек заслужава вашата подкрепа на 6 ноември с №17 в бюлетината”, категорична бе Любка Костова, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.